Ubytování České Budějovice - levný penzion

Ubytování České Budějovice, levný penzion nedaleko centra města, výstaviště a vysokoškolské koleje VŠTE. Všechny pokoje jsou kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou televizí, rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a připojením k Wi-Fi internetu.

Penzion České Budějovice se může pochlubit příjemnou rodinnou atmosférou, prostornými komfortně vybavenými apartmány a pěknými prostornými pokoji. Recepce ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování České Budějovice nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích.

Velký zájem o nejlevnější ubytování ve městě České Budějovice a okolí je v době letních dovolených, proto zájemcům o pobyt v letních měsících doporučujeme, zajistit si rezervaci pobytu s větším časovým předstihem.

Levné dlouhodobé ubytování se nachází v klidné a tiché části města České Budějovice, poblíž obchodní zóny, firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar.

Levné ubytování České Budějovice na jednu či více nocí je ideální pro rodiny s dětmi, nebo jako dlouhodobé ubytování pro pracovní skupiny, služební cesty i dovolenou na Jihu Čech.

Levný penzion České Budějovice vám připraví chutné snídaně a umožní parkování včetně dodávkových automobilů, stanice MHD se nachází těsné blízkosti ubytování.

Během ubytování si můžete prohlédnout historické centrum města České Budějovice a budete moci o dovolené vyrážet do okolí, kde v celé oblasti Jižních Čech najdete mnoho historických, kulturních i stavebních památek a navštívíte zajímavá místa, která rozhodně stojí za to, vidět je na vlastní oči.

Ubytování v soukromí České Budějovice je vzdáleno pouhých 6 km od města Hluboká nad Vltavou, kde si můžete prohlédnout Státní zámek, nebo zámek Ohrada a rodiny s dětmi přilehlou zoologickou zahradu.

Dalším pohádkovým objektem v okolí města České Budějovice (25 km) je Státní zámek Český Krumlov, který rovněž stojí za Vaši návštěvu.

Penziony České Budějovice nabízí profesionální ubytovací služby za nejlepší cenu.
Cena: 890
Číslo inzerátu 143369

 

15.4.2024 | 15:11 | Prohlédnuto 1527 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.